Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Gratis klimatjek

Er din bolig og kloak sikret mod de voldsomme regnskyl?

Ejv. Larsen & Søn er en del af de Danske Kloakmestre som har indledt et samarbejde med Naturstyrelsen og Miljøministeriet i forbindelse med deres store kampagne, om at få danske husejere til at sikre deres huse og kældre mod de voldsomme og ekstreme regnskyl, der forekommer.

Det kan blive problematisk, hvis der ikke bliver gjort noget, for med de store og pludselige mængder regnvand, der kommer ved de kraftige og hyppigere regnskyl, sker der store skader på huse og boliger, som koster forsikringselskaberne og samfundet rigtig mange penge.

Penge at spare

Kontakt dit forsikringsselskab, og forhør dig om eventuelle fordele du kan få ved at få udført et gratis klimatjek.

Hvad kan man så gøre?

Ofte er det de små ting, der kan være med til at sikre din bolig.

Et gratis klimatilpasnings-tjek af din bolig bliver udført efter en standardiseret liste og hos Ejv. Larsen & Søn har vi gennemført et kursus i hvordan man klimatilpasser boliger og kældre bedst muligt. Dette er med til at sikre en kompetent og grundig klimavurdering af din bolig.

Ejv. Larsen & Søn er medlem af Danske Kloakmestre der er med i en landsdækkende kampagne, hvor foreningens medlemmer tilbyder husejere at få besøg og få udført et gratis klimatjek.

Naturstyrelsen har lavet en oplysningskampagne om klimatilpasningen. Se siden her: Klimatilpasning

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud