Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Opmuring af hushjørne efter biluheld

Forsikring, Murerarbejde

Biludheld på Sct. Anna Gade i Helsingør gav beboerne skrækkelig oplevelse. En bil var kørt ind i hushjørnet, så derfor skulle huset hurtigt afstives ellers ville hjørnet vælte.

Vi blev tilkaldt af Skadeservicevagten A/S og efter en halv time var vi på stedet, hvor vi bistod med afstivningen. Efterfølgende kontaktede beboeren os og vi samlede de relevante håndværkere og gav beboerne et tilbud til forsikringen.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud