Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

“Hver eneste dag er det min fornemmeste opgave at sikre et højt service og kvalitetsniveau”

– Thomas Larsen

Ejv. Larsen & Søn – siden 1874

Vores forretning begyndte for mange år siden i Helsingør centrum, nærmere betegnet Fiolgade 5, hvor firmaet altid har sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.


Det er dermed ikke så få huse, forretninger og lokalforeninger der har nydt godt af vores mangfoldige ekspertise.


Mange virksomheder har og har haft stor glæde af vores alsidige arbejdsområde og serviceniveau.

Erfaring og Kvalitet

Vores arbejdserfaring omfatter alt fra nybygning af børneinstitutioner til reparation og udskiftning af knækkede vandlåse i kælderskakter. I det hele taget store og små “arbejds-udfordringer” samt forefaldende special- og serviceopgaver.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener, er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.


Vi støtter

Ejv. Larsen & Søn støtter som den lokale kloakmester i Helsingør og Nordsjælland både lokale og regionale foreninger og virksomheder i Danmark

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud