Skip to main content

Kloakarbejde i Nordsjælland

Vi dækker hele Nordsjælland, selvom vi har base i Helsingør. Derfor kan vi nemt og hurtigt komme til dig, når du har brug for vores ekspertise. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 49 21 02 38, så er hjælpen på vej.

Vi udfører alt inden for kloakarbejde

Ejv. Larsen og søn, har i over 50 år specialiseret sig i kloakarbejde. Derfor kan vi, også udføre en lang række opgaver inden for dette område. Vi har har udstyr og maskiner, til både store og små opgaver. Vi udfører b.la. opgaver inden for:

Slamsugning i Nordsjælland 

En del af Ejv. Larsen og søns varemærke, er vores store røde slamsugere som vi kører rundt i. Vi har over 30 års erfaring, med slamsugning. Vores omfattende erfaring gør, at vi altid kan tilbyde vores kunder en kompetent, og fagligtprofessionel service.

Vi har alle typer kunder, lige fra den private kunde med en tilstoppet kloak. Til den store erhvervskunde, der skal have lavet en større kloakopgave. Alle bliver taget seriøst, og alle får en god service og gode resultater hos os. 

Kloakservice 

Vi har kompetencer, samt udstyr til, at udføre enhver opgave inden for kloakservice. Vores klubmedarbejdere har allesammen, mange års erfaring og er specialiseret på kloakområdet. Vi tilbyder kloakservice, i Nordsjælland for både private og erhverv. Nogle af de områder vi servicere, inden for kloakservice er: 

  • Rensning af tilstoppet toilet
  • Service på pumpebrønd og sivebrønd
  • Servicering af stoppet afløb
  • Kloakrensning ved stoppet kloak 
  • Rensning af stoppet nedløbsrør
  • Rensning af køkken- og gulvafløb m.m.
  • Udrensning af vej- og tagbrønde
  • Opsætning af højvandslukker

Hvis du er i tvivl, så lad os lave fejlfinding på dine udfordringer i din bolig. Vi har mange års erfaring, og kan altid finde udfordring samt løsning på dine kloakproblemer. 

Vil du vide mere?

Vil du læse mere om hvilke typer kloakarbejde vi udfører? så læs mere her. Husk, at vi også udfører entreprenøropgaver, samt murerarbejde.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.