Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Aut. Kloakmester i Nordsjælland

Ejv. Larsen & Søn er autoriseret kloakmestre, så vi er i stand til at udføre alle former for rensning af kloak samt kloakarbejde ved anlæg og byggeri.

Vælg service

Kloakmester i Helsingør

Er der behov for nye afløbsinstallationer på kloakken eller en udvidelse af kloaksystemet, kan vi således udføre arbejdet og tilbyde ekspertrådgivning om materialer og myndighedskrav.

Vi løser naturligvis også mindre opgaver som kloakrensning af kloakanlæg og Tv inspektioner for at afsløre og udbedre brud på kloaknettet.

Vores tekniske ansvarlige, Thomas Larsen samt vores uddannede rørlæggere udfører alle former for kloakarbejde og dertil hørende kvalitetssikring.

Eksempel på Tv inspektion

Garanti for kloakarbejde

Vi er omfattet af Kloakmestrenes Kvalitetskontrol og medlem af Dansk Byggeri og Danske Kloakmestre. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

Drift og Vedligeholdelse

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud