Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Slamsugning

Vi udfører slamsugning og tømning af alle typer tanke for erhverv og private i Nordsjælland.

Du prutter, vi sutter

  • Kolonihaven
  • Både
  • Septiktanke
  • Fedtudskiller
  • Festivaltoiletter
  • mm.

Gentagne tømninger?

Har du en septiktank, båd, fedtudskiller eller noget helt fjerde der kræver tømning eller rensning en eller flere gange hvert år? Kontakt os, så kan vi finde en god løsning til dig!

Lugter din kloak?

I det daglige kan du selv gøre meget for at forebygge problemer med afløb og kloakker, men nogle gange kan selv den mest grundige husejer komme til kort. Derfor udfører vi rensning og inspektion af dine kloakforhold. Vil du vide mere om inspektion af kloak, så læs om Tv inspektion

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud