Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Strømpeforing

Undgå store dyre udgravninger

Er der mulighed for det, kan der lægges en strømpeforing eller laves en punktreparation af glasfibermateriale som hærdes med en 2-komponent lim. Denne reparation er naturligvis en langt billigere metode end en større udgravning og udskiftning af rør.

De største fordele ved at lave strømpeforinger og punktreparationer er, at man undgår et større gravearbejde for at udskifte dele af kloakledningen.

Ved hjælp at en TV inspektion kan vi hurtigt få et præcist overblik over skadens omfang, og derefter planlægge den bedste løsning på problemet.

Lang levetid på strømpeforinger og punktreparationer

Disse reparationer har ligeså lang levetid som eksisterende kloakrør. Som autoriseret kloakmester kan vi give dig kvalificeret rådgivning om, hvad der bedst kan betale sig for dig. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede, når skaderne er blevet alvorlige.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud