Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Tømning af tagnedløbsbrønde

Kloak, Regnvand, Tømning af tanke

Er dine tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde klar til at håndtere efterårsregnen?

Vi har været en tur i Kronværksbyen og tømme tagnedløbsbrønde. Selvom pladsen på Kronborg er trang, kommer lortebussen frem. Vi er på vej mod en vådere tid, derfor er det rigtigt vigtigt, at bortledningen af regnvand sker på den bedst mulige måde.

 

Værd at vide om regnvand som husejer

Regnvand kan forårsage store skader, såfremt det ikke bliver ledt effektivt væk fra din bolig. Som husejer er det dit eget ansvar at sørge for, at tagrender, nedløbsrør og brønde på din grund fungerer optimalt. Du kan selv stå for alt vedligehold og optimering på tagrender, nedløb osv., så længe du som husejer kun udfører arbejde over jorden.

Afløb fra jordoverfladen og væk fra din grund skal udføres af en autoriseret håndværker.

 

Fungerende tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde afhjælper:

  • Fugt i fundamentet
  • Fugt i kælderen
  • Skader på vinduer og døre
  • Revner i muren
  • Frostspringninger

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud