Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

TV Inspektion

Kloak, TV Inspektion

En TV Inspektion er den hurtigste og nemmeste måde at lokalisere en skade på kloakken eller fastslå årsagen til en forstoppelse. Når der er brud på kloakken er det vigtigt, at der hurtigt gøres noget ved problemet. Opstilling og klargøring af Tv inspektionen tager cirka fem minutter, og er der behov for det, kan vi både tage billeder og optage video, som kan brændes på en cd eller lægges direkte på din computer. En TV inspektion er den bedste måde, hvis du som husejer vil vide i hvilken stand din kloak er. Ved huskøb/salg kan en TV inspektion fortælle køber/sælger hvorvidt der skal invisteres i kloaken i den nærmeste fremtid.

Hurtigt overblik

Med en Tv inspektion får man et klart overblik over kloakkens tilstand og kan dermed nemmere forebygge og budgettere med kommende udgifter. En Tv inspektion kan effektivt lokalisere rødder, defekte samlinger, rottehuller, brud på rør og andre skader på kloakken.

Eksempel på en TV Inspektion

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud