Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Murermester

Professionelt murerarbejde – flisegulve, reparationer eller forsikringsskade så har Ejv. Larsen & Søn kompetencerne du har brug for.

Vælg service

Søger du en pålidelig murer i Helsingør?

Hvis du, som mange andre, er træt af dårligt udført murerarbejde, hvor prisen ikke passer til den kvalitet man får, så er du havnet det rigtige sted. Ejv. Larsen & Søn gør op med dårligt murerarbejde og giver dig kvalitet til den rigtige pris! Ejv. Larsen & Søn er din murer i Helsingør og går ikke før resultatet er som kunden vil have det!

Ejv. Larsen & Søn tilbyder

Hos Ejv. Larsen & Søn dækkes et stort arbejdsområde, her i blandt:

  • Tilbygning
  • Ombygning
  • Nyt badeværelse
  • Reperationer
  • Forsikringsskader
  • Renoveringsopgaver

Efterlad derfor trygt arbejdet til os og lad din murer i Helsingør klare det fulde arbejde!

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud