Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Vedligehold

Mangler din villa, landejendom eller lejlighed en stor eller lille renovering? Så kan du trygt overlade opgaven til din lokalemurer Ejv. Larsen  Søn. Vi påtager os med glæde dine vedligeholdelsesopgaver, og leverer et professionelt og kvalitetssikret resultat!

Mange års erfaring som din murer i Helsingør

Ejv. Larsen & Søn har års erfaringer i alt inden for murerfaget. Og vi sørger yderligere for at holde os godt informeret om nyheder i branchen. Udover vores stor erfaring indenfor murerbranchen, så kan vi også hjælpe dig, hvis du skulle have nogle kloakmæssige problemer.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud