Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Reparationer

Hos Ejv. Larsen & Søn dækkes et stort arbejdsområde, hvor reparationer af dit forfaldne eller skadet murerarbejde bliver udbedret. Efterlad derfor trygt arbejdet til os og lad din murer i Helsingør klare det fulde arbejde!

Her bliver dine ønsker og behov taget alvorligt

Ejv. Larsen og Søn tager dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret. Skulle du derfor sidde inde med en masse ideer, som du ikke helt ved kan realiseres, så tøv endelig ikke. Ring til os i dag og få en uforpligtende snak om dit kommende projekt, og lad os i fællesskab finde den bedstmulige løsning, der passer lige netop til dig.

Mange års erfaring som din murer i Helsingør

Ejv. Larsen og Søn ApS har års erfaringer i alt inden for murerfaget. Og vi sørger yderligere for at holde os godt informeret om nyheder i branchen. Udover vores stor erfaring indenfor murerbranchen, så kan vi også hjælpe dig, hvis du skulle have nogle kloakmæssige problemer.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud