Skip to main content
Slamsugning
Kloakservice
Forsikringsskade
Rotter
Tv inspektion
Strømpeforing
Kloakeftersyn

Tv inspektion

Med vores Tv inspektion kan vi hurtigt og nemt lokalisere en skade på kloakken eller fastslå årsagen til en forstoppelse. Når der er brud på kloakken er det vigtigt, at der hurtigt gøres noget ved problemet. Opstilling og klargøring tager cirka fem minutter, og er der behov for det, kan vi både tage billeder og optage video, som kan brændes på en cd eller lægges direkte på din computer.

Du skal som husejer vide i hvilken stand, din kloak er. Ved huskøb/salg kan en TV inspektion fortælle køber/sælger hvorvidt der skal investeres i kloakken i den nærmeste fremtid.

TV inspektion

Hurtigt overblik

Man får et klart overblik over kloakkens tilstand og kan dermed nemmere forebygge og budgettere med kommende udgifter. En Tv inspektion kan effektivt lokalisere rødder, defekte samlinger, rottehuller, brud på rør og andre skader på kloakken.

Eksempel på en Tv inspektion udført i Helsingør

Sparer dig for penge

Tv inspektion er en nem, hygiejnisk metoder til at undersøge kloakken. Samtidig kan det spare dig for penge og en masse besvær. Der er jo ikke nogen grund til at grave hele haven op, hvis man kan lokalisere problemet til et præcist område.

Den bedste metode til fejlfinding

Vi udfører en TV inspektion af din kloak hvis har du mistanke om en skade i dine kloakledninger. Her kan vi af- eller bekræfte dette.

Udføres i enkelte rør.

 • 1 time inkl. spuling
 • Inspektion af et enkelt rør
 • Skitse, foto og film af eventuelle skader
 • Forslag til løsning
 • Ved forsikringsskade hjælper vi med sagsbehandling

Udvidet inspektion

Vi udfører en udvidet inspektion af din kloak hvis du har mistanke om en skade i dine kloakledninger. En TV inspektion kan af- eller bekræfte dette.

Den udvidede TV inspektion gennemgår alle hovedbrønde og afløb, og giver dig et klart billede af hele din kloaks tilstand. Vi anbefaler denne inspektion ved salg eller køb af hus. Husk det er dit ansvar at vedligeholde egen kloak.

 • 3 timer inkl. spuling
 • Gennemgang af kloak og sidetiløb
 • Skitse, fotos og video af eventuelle skader
 • Forslag til løsning
 • Gennemgang af tilstand brønde
 • Ved forsikringsskade hjælper vi med sagsbehandling

Bestil TV inspektion her 

Løs problemerne på forkant

Som oftest bliver problemet med kloakken desværre først løst, når skaden er sket. Det er jo som regel den dyreste måde at gøre tingene på. Ejv. Larsen & Søn tilbyder derfor også et længerevarende samarbejde, hvor vi løbende holder øje med dit afløb. På den måde kan vi opdage problemerne i tide, inden du pludselig står med en kæmpe forurening eller en stor rotteforekomst.

Kloakservice

Vi udfører fast kloakservice for mange af vores kunder. Dette er helt klart din bedste og billigste metode til at undgå dyre skader og uforudsete problemer med din kloak. Læs om