Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Tv inspektion

Med vores Tv inspektion kan vi hurtigt og nemt lokalisere en skade på kloakken eller fastslå årsagen til en forstoppelse. Når der er brud på kloakken er det vigtigt, at der hurtigt gøres noget ved problemet. Opstilling og klargøring af Tv inspektionen tager cirka fem minutter, og er der behov for det, kan vi både tage billeder og optage video, som kan brændes på en cd eller lægges direkte på din computer. En TV inspektion er den bedste måde, hvis du som husejer vil vide i hvilken stand din kloak er. Ved huskøb/salg kan en TV inspektion fortælle køber/sælger hvorvidt der skal invisteres i kloaken i den nærmeste fremtid.

Hurtigt overblik

Med en Tv inspektion får man et klart overblik over kloakkens tilstand og kan dermed nemmere forebygge og budgettere med kommende udgifter. En Tv inspektion kan effektivt lokalisere rødder, defekte samlinger, rottehuller, brud på rør og andre skader på kloakken.

Eksempel på en Tv inspektion

Sparer dig for penge

Tv inspektion er en nem, hygiejnisk metoder til at undersøge kloakken. Samtidig kan det spare dig for penge og en masse besvær. Der er jo ikke nogen grund til at grave hele haven op, hvis man kan lokalisere problemet til et præcist område.

TV inspektion for fejlfinding

Vi udfører en udvidet TV inspektion af din kloak hvis har du mistanke om en skade i dine kloakledninger. En TV inspektion kan af- eller bekræfte dette. TV inspektionen udføres i enkelte rør.

 • 1 time inkl. spuling
 • TV inspektion af et enkelt rør
 • Skitse, foto og film af eventuelle skader
 • Forslag til løsning
 • Ved forsikringsskade hjælper vi med sagsbehandling

Udvidet TV inspektion

Vi udfører en udvidet TV inspektion af din kloak hvis har du mistanke om en skade i dine kloakledninger. En TV inspektion kan af- eller bekræfte dette. Den udvidede TV inspektion gennemgår alle hovedbrønde og afløb, og giver dig et klart billede af hele din kloaks tilstand. Vi anbefaler denne inspektion ved salg eller køb af hus. Husk det er dit ansvar at vedligeholde egen kloak.

 • 3 timer inkl. spuling
 • Gennemgang af kloak og sidetiløb
 • Skitse, fotos og video af eventuelle skader
 • Forslag til løsning
 • Gennemgang af tilstand brønde
 • Ved forsikringsskade hjælper vi med sagsbehandling

Løs problemerne på forkant

Som oftest bliver problemet med kloakken desværre først løst, når skaden er sket. Det er jo som regel den dyreste måde at gøre tingene på. Ejv. Larsen & Søn tilbyder derfor også et længerevarende samarbejde, hvor vi løbende holder øje med dit afløb. På den måde kan vi opdage problemerne i tide, inden du pludselig står med en kæmpe forurening eller en stor rotteforekomst.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud