Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Forsikringsskade

Har du været ramt af diverse naturskader?

Ejv. Larsen & Søn har efterhånden en del erfaring med fænomenet. Hvad enten det drejer sig om naturprægede skader som vind- og vandskader, råd, skimmelsvamp eller skadedyrsinvasion, så kan det betale sig at benytte os.

Forebyg skader på kloakken

Vi går ind for et præventivt samarbejde, og vi er mere end villige til at gennemgå jeres bolig for mulige skader samt kompetent rådgivning, så I slipper for et ofte langvarigt besøg af eksempelvis den sundhedsskadelige skimmelsvamp.

Vent ikke til skaden er sket

Hvis du er husejer, kan det være risikabelt at vente til skaden er sket. Det er selvfølgeligt rart at have en forsikring, hvis der sker alvorlige skader på rør og afløb, der fører til en vandskade, men pas på med at lade det være en sovepude. Du skal nemlig være opmærksom på, at forsikringsselskabet kan nægte at dække skaden, hvis det kan påvises, at skaden – helt eller delvist – skyldes manglende vedligeholdelse.

Hvis skaden fortrinsvis skyldes manglende vedligeholdelse kommer det under kategorien påregnelig skade, som ikke dækkes.

Ubehageligt med en skade

Derudover er det naturligvis også meget ubehageligt med alvorlige fugt- eller vandskader. Ved alvorlige skader kan man risikere at miste genstande af uerstattelig værdi og at familien skal flytte i container i månedsvis. En forsikring er noget man tegner og betaler til, men som man håber, at man aldrig får brug for.

Kontakt os, hvis du har mistanke om mulige ubudne gæster eller for at få et uforpligtende tilbud.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud