Skip to main content
Slamsugning
Kloakservice
Forsikringsskade
Rotter
Tv inspektion
Strømpeforing
Kloakeftersyn

Forsikringsskade

Har du været ramt af diverse naturskader?

Ejv. Larsen & Søn har efterhånden en del erfaring med fænomenet. Hvad enten det drejer sig om naturprægede skader som vind- og vandskader, råd, skimmelsvamp eller skadedyrsinvasion, så kan det betale sig at benytte os.

Forebyg skader på kloakken

Vi går ind for et præventivt samarbejde, og vi er mere end villige til at gennemgå jeres bolig for mulige skader samt yde kompetent rådgivning, så I slipper for et ofte langvarigt besøg af eksempelvis den sundhedsskadelige skimmelsvamp.

Forsikringsskade

Vent ikke til skaden er sket

Hvis du er husejer, kan det være risikabelt at vente til skaden er sket. Det er selvfølgeligt rart at have en forsikring, hvis der sker alvorlige skader på rør og afløb, der fører til en vandskade, men pas på med at lade det være en sovepude.

Vigtig rådgivning om forsikringsskade

Du skal være opmærksom på, at forsikringsselskabet kan nægte at dække skaden, hvis det kan påvises, at skaden – helt eller delvist – skyldes manglende vedligeholdelse.

Hvis skaden fortrinsvis skyldes manglende vedligeholdelse kommer det under kategorien påregnelig skade, som ikke dækkes.

Ubehageligt med en skade

Derudover er det naturligvis også meget ubehageligt med alvorlige fugt- eller vandskader. Ved alvorlige skader kan man risikere at miste uerstattelige genstande og at familien skal flytte i container i månedsvis. En forsikring er noget man tegner og betaler til, men som man håber, at man aldrig får brug for.

Kontakt os, hvis du har mistanke om mulige ubudne gæster eller for at få et uforpligtende tilbud.