Skip to main content

Entreprenør

Med vores mangeårige erfaring er I sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet.

Anlægsgartnere

Småopgaver

Betonarbejde

Byggeprojekt

Gravearbejde

Belægning

Entreprenør i Helsingør

Ejv. Larsen & Søn har fra begyndelsen beskæftiget sig med brolægning og kloak. Gennem årene har det givet vores dygtige medarbejdere en alsidig viden og erfaring, der gør, at firmaet i dag mestrer en bred vifte af håndværksfag, som bl.a. murer- og kloakarbejde, diamantboring og asfalt- og flisebelægning.

Nu også anlægsgartner

Vi har også efterhånden udført mange opgaver som anlægsgartner. Du får som forbruger mange fordele af, at vi har så brede kompetencer. Fx er det en fordel for dig, at vi kan se, om der er brug for en renovering af kloakken inden den nye indkørsel eller havegang bliver anlagt. På den måde kan vi løse potentielle problemer med dit hus’ tilslutning til kloaknettet, inden vi anlægger haven.

Det gør det naturligvis meget billigere for dig, at problemerne bliver taget i opløbet, inden der sker en større læk eller rotteforekomst.

Udgravning på grund i Helsingør

Maskinudlejning

Vi udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Husk, at vi også udfører murer- og kloakarbejde.