Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Entreprenør

Med vores mangeårige erfaring er I sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet.

Vælg service

Entreprenør i Helsingør

Ejv. Larsen & Søn har fra begyndelsen beskæftiget sig med brolægning og kloak. Gennem årene har det givet vores dygtige medarbejdere en alsidig viden og erfaring, der gør, at firmaet i dag mestrer en bred vifte af håndværksfag, som bl.a. murer- og kloakarbejde, diamantboring og asfalt- og flisebelægning.

Nu også anlægsgartner

Vi har også efterhånden udført mange opgaver som anlægsgartner. Du får som forbruger mange fordele af, at vi har så brede kompetencer. Fx er det en fordel for dig, at vi kan se, om der er brug for en renovering af kloakken inden den nye indkørsel eller havegang bliver anlagt. På den måde kan vi løse potentielle problemer med dit hus’ tilslutning til kloaknettet, inden vi anlægger haven. Det gør det naturligvis meget billigere for dig, at problemerne bliver taget i opløbet, inden der sker en større læk eller rotteforekomst.

Maskinudlejning

Vi udlejer maskiner med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller et bud på, hvordan jeres opgave løses mest effektivt.

Husk, at vi også udfører murer- og kloakarbejde.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud