Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Anlægsgartner

Haven er det sted, hvor vi slapper af, når vi har fri. Danmark er ikke just begunstiget af et subtropisk klima, hvor vi kan opholde os ude hele året rundt, så det gælder om at give os selv så gunstige vilkår for udeliv som muligt, når sommeren endelig rammer Danmark.

En dejlig og veltilrettelagt have kan gøre, at familien kan udnytte det gode vejr optimalt. Mange får også anlagt udestuer og halvtag, så haven kan også kan bruges, når vejret ikke er helt sommerligt. På den måde kan man også sidde ude længere tid og nyde de lange danske sommeraftener, selv når duggen begynder at falde. Kontakt Ejv. Larsen & Søn for et godt tilbud på et haveanlæg, som hele familien kan nyde.

Vi har efterhånden udført mange opgaver som anlægsgartner.

Du får mange fordele af, at vi har så brede kompetencer. Fx er det en fordel for dig, at vi kan se, om der er brug for en renovering af kloakken inden den nye indkørsel eller havegang bliver anlagt. På den måde kan vi løse potentielle problemer med dit hus’ tilslutning til kloaknettet, inden vi anlægger haven. Det gør det naturligvis meget billigere for dig, at problemerne bliver taget i opløbet, inden der sker en større læk eller rotteforekomst.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud