Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Byggeprojekt

Vi vil gerne assistere jer i byggeprojektet

Ejv. Larsen & Søn tilbyder professionel hjælp, byggeerfaring og rådgivning ved anlæg og byggeri af dit byggeprojekt.

Med Ejv. Larsen og Søn får I en entreprenør der følger arbejdet, så I ikke behøver bekymre jer om processen. Fra fundamentet bliver støbt til tømrerarbejdet gøres færdigt, har vi brede kompetencer der kan assistere, hvor kvaliteten altid er i top.

Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen. Fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer.

Mange års erfaring

Med vores mangeårige erfaring er I sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet. Kontakt os for en drøftelse af jeres planer. Med vores mange års erfaring er I sikret mod ubehagelige overraskelser.

Kontakt os for et godt tilbud på entreprenørarbejde.

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud