Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Belægning

Når vi har været ude som kloakmestre eller entreprenører på projekter, sørger vi for at lukke flot af ned til kloaken igen! Her kan vi samtidigt sørge for at den nye eller gamle belægning bliver lavet i høj kvalitet.

Vi udfører en bred variation af belægningsarbejde, så har du en terrasse, flisegang eller noget helt tredje der trænger til en renovering er Ejv. Larsen & Søn den helt rigtige at kontakte.

Belægning vi udfører:

  • Brosten
  • Fliser
  • Asfalt
  • Grus
  • Betonsten
  • mm.

Ny affaldssortering – med mere sortering

Brug for hjælp til at leve op til kravene? og skal vi hjælpe med belægningen til dine nye affaldsbeholdere?

Vi hjælper dig hellere end gerne med at sørge for, at kravene til de nye affaldsbeholdere overholdes. Skal du fx have anlagt fliser, gravet ud til mere plads eller beskåret træer/buske, står vi altid til rådighed. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Giv os et kald på 49 21 02 38, eller modtag et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular.

Læs om krav til affaldsbeholdere, afstand og belægning her

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud