Ejv. Larsen & Søn er ambassadører for det gode håndværk.

Småopgaver

Med Ejv. Larsen & Søn får du hjælp og rådgivning til dine småopgaver, du behøver ikke bekymre dig om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper, vores erfaring og ekspertise gør at ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Mange års erfaring

Med vores mangeårige erfaring er du sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring inden for byggeriet. Kontakt os for en drøftelse af jeres planer. Med vores mange års erfaring er I sikret mod ubehagelige overraskelser.

Skal du i hus med dit projekt?

Er du gået i stå, eller mangler du lige det sidste i dit byggeprojekt? Lad os hjælpe dig med dat komme i hus med dine småopgaver!

Det siger vores kunder og samarbejdspartnere

Jeg fik skiftet et kloakrør i min indkørsel, som der var brud på. Det indebar selvfølgelig en masse grave arbejde men der blev ryddet så fint op bagefter at man faktisk ikke kunne se at der var blevet gravet.

Helle Mortensen

Kunde

Ejvind Larsen og Søn har udført en sublim facade renovering på min ejendom. De er professionelle og ved tydeligvis virkeligt alt hvad der er at vide omkring deres fag. Jeg er meget tilfreds med resultatet og er glad for at anbefale dem til andre.

Anja Pedersen

Kunde

Jeg ringede – hjælp kom hurtigt. Afløb blev renset hurtigt og effektivt og afløb er tip top. Der blev ryddet pænt op og affald taget med. taget med. Klar anbefaling herfra.

Henrik Tiedebøhl

Kunde

Tilbudsforespørgsel

Udfyld vores tilbudsformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bestil Tilbud