Skip to main content

Kloakmester i Fredensborg

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Fredensborg

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Fredensborg, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere. Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet. Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet. Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Fredensborg

Fredensborg bestod i midten af 1800-tallet for en stor del af landsteder og boliger for pensionater og andre folk, der havde trukket sig tilbage, men også en del embedsmænd, handlende og håndværkere. Østrupgård – som senere blev til Fredensborg Slot – var allerede blevet erhvervet af kronen omkring år 1560, som led i Frederik II’s store godserhvervelser i det nordøstlige Sjælland. Man kender til bebyggelsen helt tilbage til omkring år 1500 under det oprindelige navn, Østrup. Gården var efterfølgende en ensomt beliggende gård, som var overgået til privat eje, men i 1678 blev den atter erhvervet af Christian V.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.