Skip to main content

Kloakmester i Nivå

Vi har siden 1874 serviceret vores lokalsamfund inden for kloakarbejde i alle afskygninger. Vi har som udgangspunkt de sidste 40 år været 10 mand i teamet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Hos os er sammenholdet i fokus, hvilket i høj grad opfordrer til et godt arbejdsmiljø, som vi mener er altafgørende for at få arbejde af god kvalitet udført.

I dag er det Thomas Larsen, der i 1997 overtog firmaet fra sin far der står i spidsen for Ejv. Larsen og søn. Thomas er selv uddannet murer- og kloakmester.

Privat og Erhverv

Hvis du har udfordringer med din kloak, går med drømme om tilbygning i boligen, eller andet arbejde for en kloakmester – Så hjælper vi dig!

Kloakrenovering eller nyanlæg af kloak

Grunden til udførelse af kloakarbejde er meget forskellig. Nogen har brug for renovering eller reparation af en gammel kloak. Andre har brug for hjælp til, at anlægge en helt ny.

Man kan også være så uheldig, at have brug for hjælp i forbindelse med rotter. Vi rådgiver og hjælper altid vores kunder til den bedste løsning ift. den enkelte sag.

Vi tager alle ønsker og behov i betragtning, inden vi vurderer projektets omfang. 

Vi hjælper både med mindre renovationer og nyanlæggelse af kloakker til mindre og større byggesager. Hvis du har tvivl ift. muligheder, priser og omfang, kan du kontakte os på tlf: 49210238 eller bestille et tilbud, gennem vores tilbudsforespørgsel.

Services og Tv-inspektion 

Vi udfører en bred palette af ydelser og services inden for kloakarbejde i Nordsjælland. Vi hjælper både private og virksomheder med at få styr på deres kloaksystem. Eksempler på vores services er:


Få garanti på vores kloakarbejde

Ejv. Larsen og søn ønsker både at give den bedste service samt det bedste arbejde for vores kunder. Vi er derfor medlemmer af flere brancheforeninger for danske kloakmestre og Dansk Byggeri. Dette betyder at vi er omfattet af kloakmestrenes kvalitetskontrol.

Dette er i særdeleshed en tryghed for vores kunder, der altid kan regne med at alle regler på området bliver fulgt og overholdt. 

Udover brancheforeningerne er vi også medlemmer af og omfattet af, Dansk byggeris byg garanti samt Danske kloakmestres garanti. Dette er en af måderne vi sikre at vores kunder ved at vores arbejde er af høj kvalitet, og at vores service altid er i topklasse.

 

Vi kan altid stå inde for vores arbejde, kvalitet, og service. Det er ovenstående, netop et bevis på.

Hvad koster kloakarbejde?

Det er selvfølgelig meget individuelt fra opgave til opgave hvor omkostelig opgaven er. Derfor sender vi også gerne et gratis og uforpligtende tilbud til dig der passer til din situation.

Du kan udfylde vores tilbudsformular, for herefter at modtage et tilbud på din opgave.

Hvis du har spørgsmål er du også velkommen til at ringe til os på 49 21 02 38 , så svarer vi gerne på de spørgsmål du måtte have.

Medlem af danske kloakmestre

Godt arbejde kræver mange års erfaring, træning, og dygtige medarbejdere. Derfor stræber vi altid efter, at alle i firmaet har de nyeste og bedste kompetencer.

Ved at være en del af Danske kloakmestre, sikre vi at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for dette. På den måde kan vi altid give vores kunder de bedste og mest holdbare resultater.

En anden grund til at vi er en del af Danske Kloakmestre, er den garantiordning som du som kunde er dækket af.

Dette betyder, at vores kunder altid får dækket op til DKK 50.000 for mangelfuldt arbejde. Dette er endnu en god grund til at være medlemmer af Danmarks største brancheforening for autoriserede kloakmestre.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.