Skip to main content

Kloakmester i Kokkedal

Autoriseret kloakmester i Kokkedal

Hvis du har problemer med din kloakering, kan du trygt lade Ejv. Larsen og søn stå for arbejdet

Vi laver alt fra reparationer, og tv inspektioner til anlægning af ny kloak. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi servicerer hele Nordsjælland.

Vores mangeårige erfaring, har gjort os til en kompetent og stabil samarbejdspartner der udfører kvalitetsarbejde med lang levetid. Vi hjælper både private og virksomheder i Kokkedal, med både mindre og store opgaver indenfor kloakering. Vi har udført store opgaver for Helsingørs kulturelle foretag, så som Kronborg og Værftet, samt Helsingør kommune.

Privat og Erhverv

Hvis du har udfordringer med din kloak, går med drømme om tilbygning i boligen, eller andet arbejde for en kloakmester – Så hjælper vi dig!

Renovering eller nyanlægning af kloak

Hvad end du skal have lagt ny kloak, eller renoveret og repareret din nuværende, kan vi hjælpe dig.

Det er bare bedst når en kloak og afløbssystemer fungerer. Dette kræver løbende service eller renovation af kloaksystemet. Dette er en af vores kernekompetencer, og noget af det vi er allerbedst til. Vi har renoveret, repareret, og anlagt utallige kloakker i Nordsjælland.

Vi kan derfor tilbyde vores kunder, rådgivning, sparring, og ved hvad de bedste løsninger er i forskellige situationer. Vi har en fair og realistisk tilgang til, at skulle anskue kundernes projekter.

Du er altid velkommen til at indhente et tilbud gennem vores tilbudsforespørgsel. Her modtager du et online tilbud. Vi vil dog kontakte dig hvis vi har spørgsmål eller mangler noget information omkring opgaven. Ved mindre opgaver kan du kontakte os på tlf: 49 21 02 38.

Services og Tv-inspektion 

Hos Ejv. Larsen og søn udfører vi en lang række services inden for kloakarbejde. Vi servicerer både private med mindre sager, og virksomheder eller byggerier med større byggeopgaver. 


Byg garanti på kloakarbejde

Vi er medlemmer af brancheforeningerne Danske Kloakmestre og Dansk Byggeri. Det betyder at bl.a. vi er omfattet af kloakmestrenes kvalitetskontrol. Det er en tryghed for vores kunder, som dermed altid er sikret kvalitetsarbejde. Samtidig er det en blåstempling for os, om at vi leverer godt arbejde og overholder alle de gældende regler der er på området.

Udover kvalitetskontrol er vores kunder også omfattet af byg garanti gennem dansk byggeri, eller garantiordningen gennem danske kloakmestre.
Brancheforeningerne giver både tryghed hos kunderne, samtidig med, at det giver os mulighed for altid at være opdateret på de nyestes arbejdsmetoder og teknologier, indenfor vores branche. Vi kan derfor altid stå inde for, at vores arbejde bliver udført på de nyeste og mest effektive metoder.

 

Vi kan altid stå inde for vores arbejde, kvalitet, og service. Det er ovenstående, netop et bevis på.

Hvad koster det?

Prisen afhænger selvfølgelig af, opgavens størrelse og omfang. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan altid udfylde vores online tilbudsformular, så vender vi tilbage med et tilbud til dig. Ellers kan du kontakte os på tlf. 49 21 02 38. Vi hører gerne fra dig, og hjælper dig med rådgivning og tilbud omkring den enkelte opgave eller projekt.

Vi servicerer både private og virksomheder, og udfører mindre opgaver som f.eks. kloakservice, og rotte inspektioner i kloakken. Men også forsikringsskader på kloakken eller nyanlægning af en kloak.

Vi er medlem af danske kloakmestre

Hos Ejv. Larsen og søn har vi stor fokus på de rette faglige kompetencer indenfor vores fagområde. Derfor er vi også medlem af Danske kloakmestre, Danmarks største brancheforening for autoriserede kloakmestre.

Dette betyder, at vi altid har de rette efteruddannelser, har kendskab til de nyeste produkter inden for vores kloakarbejde, og ved hvordan de korrekte og mest effektive arbejdsmetoder benyttes. Vi har kvalitet og kunden i fokus, så du er sikker på at du altid får det bedste og mest holdbare resultat.

Samtidig er vi som medlemmer af Danske Kloakmestre, også dækket af en garantiordning. Det betyder, at du som kunde altid er dækket hvis det arbejde der er blevet udført er mangelfuldt. Det er en sikkerhed for dig som kunde, hvor du bliver dækket for op til 50.000 kr. på kloakarbejde.

 

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Ejv. Larsen og søn startede i 1874 i Helsingør. Vi har siden ladet virksomheden gå i arv i generationer, og den nuværende leder er kloak- og murermester Thomas Larsen der overtog forretningen i 1997 efter mange års samarbejde med sin far.

Vi har de seneste 40 år, i gennemsnit haft 10 personer ansat i virksomheden. Vores medarbejdere har høj arbejdsmoral, og har mange års erfaring i branchen. Vores team arbejder godt sammen, og vi er en stærkt arbejdsstyrke af kompetente kloakarbejdere.

Det gode arbejdsmiljø hos Ejv. Larsen og søn, er med til at skabe langvarige relationer til medarbejderne. Det giver et stærkt team, der kender og komplementerer hinanden godt. Derfor kan vi altid give den bedste service og det bedste kloakarbejde til vores kunder i Kokkedal.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.