Skip to main content

Kloakmester i Hørsholm

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Hørsholm

Firmaet startede i 1874 og har siden 1997 været drevet af murer- og kloakmester Thomas Larsen. Vi har derfor mange års erfaring inden for kloakarbejde for både virksomheder og private i Nivå og omegn.

Som autoriseret kloakmester hjælper vi borgerne i Hørsholm i forbindelse med reparationer, services, og nyanlægning af kloak. Ingen opgaver er for store eller små, så du er altid velkommen til at kontakte os.

Firmaet startede i 1874 og har siden 1997 været drevet af murer- og kloakmester Thomas Larsen. Vi har derfor mange års erfaring inden for kloakarbejde for både virksomheder og private i Hørsholm og omegn.

Privat og Erhverv

Hvis du har udfordringer med din kloak, går med drømme om tilbygning i boligen, eller andet arbejde for en kloakmester – Så hjælper vi dig!

Kloakrenovering eller nyanlæg af kloak

Der kan være mange grunde til at man har brug for en kloakmester. Det kan både være i forbindelse med reparationer, servicering af kloakken, såfremt der er rotter, eller ved nyanlægning af en kloak.

Vi har flere års erfaring og utallige kloakopgaver i bagagen og vi elsker hvad vi laver. Vi kan derfor også rådgive og hjælpe jer til den aller bedste løsning for jer i jeres situation. Der er stor forskel på folks ønsker og behov, hvilket altid er med i vores overvejelser når vi giver tilbud og rådgiver vores kunder. 

I næste afsnit kan du se et udpluk af vores services. Hvis du har spørgsmål, har brug for rådgivning eller ønsker et tilbud, kan du kontakte os på tlf: 49210238 eller bestille et tilbud gennem vores tilbudsforespørgsel

Services og Tv-inspektion 

Vores kernekompetencer er kloakarbejde, og vi servicere hele Nordsjælland. Vi hjælper både virksomheder, byggefirmaer, og private inden for følgende:


Byg garanti på vores kloakarbejde

For altid, at kunne tilbyde vores kunder kvalitetsarbejde med lang holdbarhed er vi medlemmer af flere brancheforeninger. Bla. foreningen for danske kloakmestre, samt Dansk Byggeri. Udover at være omfattet af deres kvalitetskontrol, som er en tryghed for vores kunder, så er man som kunde hos os også omfattet af garanti. 

Udover den læring og uddannelse vi får ved at være medlemmer af brancheforeningerne, kommer også en garantiordning for vores kunder. Som medlem af Dansk byggeri, er vores kunder omfattet af byg garanti

Som medlemmer skaber vi tryghed hos og for vores kunder. De er nemlig sikret en kloakmester som er underlagt kvalitetskontrol. Samtidig skaber det også tryghed hos vores kunder, at de er omfattet af en garantiordning der dækker helt op til DKK 50.000 kroner for ufuldstændigt arbejde. Ja, god service og kvalitetsarbejde ligger bare i vores DNA.

 

Vi kan altid stå inde for vores arbejde, kvalitet, og service. Det er ovenstående, netop et bevis på.

Kan du få et tilbud eller en pris på kloakarbejde?

Du kan tro at vi gerne vil udarbejde et tilbud til dig. Men da alle opgaver er forskellige, får du det mest retvisende tilbud ved at udfylde vores tilbudsformular.

Så kontakter vi dig derefter med et tilbud. Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf: 49 21 02 38 hvor du kan få svar på dine spørgsmål og vi samtidig kan prøve at estimere nogle retvisende priser til dig. 

Vi er medlem af danske kloakmestre

Vi er stolte af vores arbejde, den kvalitet vi giver samt vores serviceniveau. Derfor har vi heller ingen udfordringer ved at være underlagt Danske kloakmestres kvalitetskontrol.

Samtidig er vi også glade for de muligheder der ligger, i forbindelse med læringer og udvikling af vores medarbejdere.

Danske kloakmestre skaber de bedste forudsætninger for både os, vores medarbejdere og vores kunders tilfredshed. 

Derudover er vores kunder også dækket af Danske Kloakmestres garantiordning. Man er dækket for op til DKK 50.000 hvis man skulle have fået udført mangelfuldt arbejde.

 

Om Ejv. Larsen & Søn

Ejv. Larsen og søn startede helt tilbage i 1874, og har lige siden serviceret Nordsjælland inden for kloak,- murer, og entreprenørarbejde. Vi har igennem de seneste 40 år, konsekvent haft cirka 10 ansatte.

Vi går meget op i at skabe langvarige samarbejder med vores ansatte. Det giver de stærkeste teams og bedste samarbejder på alle ledder og kanter.

I dag er Ejv. Larsen og søn ejet af Thomas Larsen, der efter mange års samarbejde med sin far, i 1997 overtog firmaet. Selv er Thomas både murer- og kloakmester.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.