Skip to main content

Kloakmester i Hillerød

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Hillerød

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Hillerød, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Hillerød

I middelalderen fandtes der en landsby ved navn Hilderød, og fra 1200-tallet kendes gården Hillerødsholm på en lille ø i søen ved landsbyen.

Hillerødsholm blev overtaget af kong Frederik 2., og herefter påbegyndte opførelsen af Frederiksborg Slot. Frederik 2 ønskede en købstad ved selve slottet og henlagde derfor alle egnens marker til Hillerød. Efterfølgeren til Frederik 2, Christian 4, fortsatte sin fars slotsbyggeri.

Frederikborg Slot led dog under en voldsom brand i 1859, men er sidenhen blev genopbygget og indrettet som et museum.

I 1680 fik Hillerød sin første byfoged og blev herefter betragtet som en fuldgyldig købstad.

Allerede i 1753 fik Hillerød sin allerførste industrivirksomhed. Et salpeterværk, der fremstillede råmaterialer til farvere og garvere.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.