Skip to main content

Kloakmester i Humlebæk

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Humlebæk

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Humlebæk, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Humlebæk

Humlebæk er et gammelt fiskerleje, hvor historie kan spores helt tilbage til 1500-tallet. Der var i alt syv huse i 1682 og de lå alle sammen parallelt med kysten. Fiskeriet var overvejende et stadefiskeri idet fiskestaderne lå ud for kysten.

En krigshavn, hvis rester i dag er Humlebæk Sø, blev anlagt under Englandskrigene og er i dag omkranset af Humlebæk Kirke og Kirkegård. Det skulle have været en befæstet kaperhavn og blev påbegyndt under englændernes bombardement af København i 1807. Krigshavnen kom dog aldrig til at fungere, da krigen sluttede før havnen stod færdig.

Ved byen ligger den tidligere herregård Krogerup, som i dag fungerer som en højskole.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.