Skip to main content

Kloakmester i Snekkersten

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Snekkersten

Hvis du har problemer med din kloakering, skal have anlagt ny kloak eller andet kloak relateret arbejde, kan du altid kontakte Ejv. Larsen og søn.

Vi har eksisteret siden 1874, og har altid arbejdet med kloakker. Vi har derfor masser af erfaring, indenfor vores fagområde. Vi udfører både arbejde for private samt virksomheder i Snekkersten, og kan lave alt fra tv inspektioner, til nyanlægning af en kloak.

Der er ingen opgave som hverken er for stor eller for lille til os, og vi har kunder som både Helsingør kommune, Værftet og Kronborg.

Privat og Erhverv

Hvis du har udfordringer med din kloak, går med drømme om tilbygning i boligen, eller andet arbejde for en kloakmester – Så hjælper vi dig!

 

Anlægning eller renovation af kloakker

Hvad end du skal have lagt ny kloak, eller renoveret og repareret din nuværende, kan vi hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring indenfor begge områder, og står altid klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig til at finde den løsning der bedst matcher dine ønsker og behov, samtidig med at vi guider dig ud fra et professionelt synspunkt.

Vi er fair, realistiske, og prismæssigt konkurrencedygtige indenfor vores felt.  

Vi har erfaring med både mindre renovationer, samt nyanlægning af kloakker for både private huse og større byggesager. Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål på tlf: 49 21 02 38. Eller du kan bestille et tilbud online via vores tilbudsforespørgsel.

Services og Tv-inspektion 

Vi er erfarne og kompetente indenfor en lang række ydelser og services indenfor kloakarbejde. Både mindre og større sager for virksomheder og private. Vi laver b.la:


Vi kan give garanti på vores kloakarbejde

Vi er medlemmer af nogle brancheforeninger, der både giver os selv og vores kunder nogle gode muligheder og fordele. Vi er blandt andet medlemmer af Danske Kloakmestre, som du kan læse mere om lige længere nede. Derudover er vi også medlemmer af Dansk Byggeri hvilket betyder, at vi også er omfattet af kloakmestrenes kvalitetskontrol.

Dette er en tryghed for vores kunder, som får en garanti for at vi altid overholder de gældende regler på området. Udover kvalitetskontrollen betyder vores medlemskaber også, at vores kunder er omfattet af Dansk Byggeris byg garanti.

Vores medlemskaber af de forskellige brancheforeninger, er med til at skabe tryghed for vores kunder. Det er nemlig et kvalitetsstempel, at vi er underlagt kvalitetskontrol igennem brancheforeningerne.

Vores arbejde er i orden, og vores kvalitet og service i top. Det er en del, af kulturen i vores virksomhed.

 

Vi kan altid stå inde for vores arbejde, kvalitet, og service. Det er ovenstående, netop et bevis på.

Hvad koster det at få udført kloakarbejde?

Priserne er individuelle, og beregnes ud fra det enkelte projekt og dets omfang. Nogle få og mindre opgaver kan prisgives over tlf på: 49 21 02 38. Hvis du har en større opgave, eller et projekt kan du udfylde vores tilbudsformular.

Herefter kontakter vi dig med eventuelle spørgsmål, og ellers vil du modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi er medlem af danske kloakmestre

Vi har kunden, kvaliteten og vores arbejde i fokus. En af de måder vi kan forene dette, er som medlemmer af Danske kloakmestre. Dette er landets største brancheforening for autoriserede kloakmestre.

Brancheforeningen er med til at udvikle os og sørger for at vi altid kender til de nyeste produkter og effektive arbejdsmetoder i vores branche.

Samtidig hjælper det også til, at vores medarbejdere bliver efteruddannet. Det kan gøre, at vores medarbejdere altid følger udviklingen og de seneste tiltag og arbejdsmetoder. Det er en måde, at sikre de bedste og mest holdbare resultater for vores kunder.

Ud over læring og udvikling der sikre kvalitetsarbejde, er vores kunder også dækket af Danske kloakmestres garantiordning. På den måde er vores kunder sikret, at kunne blive dækket op til 50.000 kr. på mangelfuldt kloakarbejde.

 

 

 

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Ejv. Larsen og søn startede i 1874, og er siden da gået i generation i familien. I 1997 overtog den nuværende ansvarlige Thomas Larsen, firmaet fra sin far. De havde på daværende tidspunkt arbejdet sammen i 10 år.

De seneste 40 år har der i gennemsnit været 10 medarbejdere i firmaet. Vores medarbejdere hænger ved, og vi har fået stablet et stærkt team sammen.

Vi er en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, som vi i høj grad mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen som i sin tid startede virksomheden.

 

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.