Skip to main content

Kloakmester i Hornbæk

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Hornbæk

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Hornbæk, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Hornbæk

Hornbæk Fiskerleje og By er opkaldt efter den bæk, der afvander Hornbæk Sø og løber ud i Kattegat (nuværende Vesterbæk).

I 1497 benyttes navnets første gang om den bebyggelse, der ligger mellem de to bække: Vesterbæk og Østerbæk. Navnets forled: Horn, betyder et fremspring, som refererer til horn eller næse.

Datidens fiskersamfund lå med en ringe infrastruktur relativt isoleret, og man så med slet skjult skepsis på hinanden. Hornbækkerne kaldte således de fjerntboende Gilleleje-fiskere for ”kinesere”, og gillelejerne var decideret imod invasion af fremmede. Således opstod øgenavnene, hvor fiskerne i Villingebæk var ”haner”, hornbækkerne ”rotter” og aalsgaarderne ”katte”.

I virkeligheden var fjendtligheden dog nok begrænset til to fiskerlejer, nemlig Hornbæk og Gilleleje, hvor de østlige lejer holdt med Hornbæk og de vestlige med Gilleleje – sådan da. For gillelejerne havde ikke den store respekt for Raagelejefiskerne og kaldte ligefrem Raageleje for ”Rokkenstad”.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.