Skip to main content

Kloakmester i Hellebæk

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Hellebæk

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Hellebæk, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Hellebæk

Hellebæk bys ældre historie er tæt knyttet til den mølle- og fabriksvirksomhed, der udviklede sig på stedet.

Omkring 1600-tallet blev der anlagt en hammermølle som en kobbermølle og grovsmedje. I de efterfølgende år var hammermøllen privatejet af Henrik Ehm, der fra 1656 havde haft en kobbermøller ved Kronborg. Men i 1659 ombyttede han den med Hammermøllen i Hellebæk.

Hammermøllen blev dog senere omdannet til geværfabrik af Staten under navnet “Kronborg Geværfabrik”. Dette gik dog ikke helt som planlagt og forfaldt i årene efter.

Hammermøllen står stadigvæk i dag, og er blevet lavet om til en lille hyggelig restaurant.

I dag er Hellebæk sammenvokset med Ålsgårde og var center for Hammermøllens våbenindustri. Senere blev våbenfabrikken erstattet af en klædefabrik. Denne våbenfabrik blev nedlagt den 1. april 1870. Hellebæk klædefabrik havde ca. 200 ansatte og havde bl.a. produktion af klædevarer og bomuldsvarer.

Klædefabrikken lukkede ned og i dag bliver bygningerne brugt som erhvervslokaler.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.