Skip to main content

Kloakmester i Kvistgård

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Kvistgård

Har du problemer med kloakeringen, skal du have bygget en tilbygning til huset eller har du brug for en pålidelig anlægsgartner? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har mange års erfaring, og du er derfor sikret en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring. Vi har hjulpet både private og virksomheder i Kvistgård, og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os.

Kan jeg modtage et tilbud fra jer og hvad er prisen?

Ja, du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular. Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, og så ringer vi dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken type opgave, der skal udføres.

Kort om Ejv. Larsen & Søn

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Sammenholdet er i fokus, hvilket også opfordrer til et godt arbejdsmiljø, hvilket vi mener er altafgørende for at få arbejdet udført i god kvalitet.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Lidt historie om Kvistgård

Stationsbyen Kvistgaard er opstået omkring Kvistgaard Station, som har taget navn fra den nærliggende Kvistgaard Hovedgaard, som i tidernes morgen var en betydelig gård.

Med oprettelsen af stationen i 1864 dannedes grundlaget for en bydannelse på de arealer, der oprindeligt havde hørt under landsbyen Munkegaarde, men som siden jordreformerne i 1780’erne for størstedelens vedkommende havde hørt under landsbyen Nyrup.

Kvistgaard Teglværk blev opført af ejeren af Kvistgaard Hovedgaard, Ludvig Lichtenberg.

Kvistgaard by havde i perioden fra 1930’erne og fremefter udviklet sig til “selvstændig” byenhed med 3-4 købmænd: en slagter, en bager og en manufakturhandel, en el-forretning, en skomager, pengeinstitutter, mv.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.