Skip to main content

Kloakmester i Helsingør

Kloakmester – Entreprenør – Murermester i Helsingør

Vores forretning begyndte i 1874 i Fiolgade 5 i det indre Helsingør. Firmaet har siden da altid sat en ære i at være en aktiv del af lokalsamfundet.

Ejv. Larsen & Søn har gennemsnitligt beskæftiget ca. 10 mand de sidste 40 år. Vi er derfor en stærkt sammensat arbejdsstyrke med stor ekspertise og høj arbejdsmoral. Hos os er sammenholdet i fokus, hvilket i høj grad opfordrer til et godt arbejdsmiljø, som vi mener er altafgørende for at få arbejde af god kvalitet udført.

Ejv. Larsen & Søn ledes i dag af murer- og kloakmester Thomas Larsen, der i 1997 overtog ansvaret og ledelsen fra sin far, Carl Erik Larsen, efter 10 års samarbejde.

Privat og Erhverv

Opgaver bliver altid løst med smil og der er ikke nogen opgave, der er for lille eller for stor til os og vi sikre du har en samarbejdspartner, der kan løse enhver udfordring.

Kloakrenovering/nyanlæg

Der kan være mange grunde til, at man er nødt til at renovere eller anlægge en ny kloak.

Vi har mange års erfaring, indenfor dette område. Vi har både renoveret, repareret, og anlagt mange kloakker. Vi kan derfor også rådgive dig, og finde den bedst løsning til dine ønsker og behov.

Vi er altid fair og realistiske i vores anskuelse af projekter.

Vi laver både mindre renoveringer, og anlæggelser af kloakker til større byggerier med flere. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med en opgave, dens størrelse, eller mulighederne kan du altid kontakte os på tlf: 49210238 eller bestille et tilbud gennem vores tilbudsforespørgsel.

Services og Tv-inspektion 

Hos Ejv. Larsen og søn udfører vi en lang række services inden for kloakarbejde. Vi servicerer både private med mindre sager og virksomheder eller byggerier med større byggeopgaver. Vi kan klarer enhver sag og arbejder bredt.


Garanti på kloakarbejde

Som medlemmer af Brancheforeningen Danske Kloakmestre og Dansk Byggeri, er vi omfattet af kloakmestrenes kvalitetskontrol. For dig som kunde er det en tryghed, da vores arbejde altid overholder de gældende regler og restriktioner på området.

Samtidig vil du som kunde hos os, også være omfattet af den garantiordning Danske kloakmestre eller Dansk Byggeris byg garanti har.

Vi ønsker at skabe tryghed for vores kunder. Dette gør vi både med garantien, samt ved at være underlagt kvalitetskontrol, hvilket er et krav for at være godkendt hos Danske kloakmester, Dansk byggeri, Byg garanti, og byggeriets kvalitetskontrol.

 

Vi kan altid stå inde for vores arbejde, kvalitet, og service. Det er ovenstående, netop et bevis på.

Hvad koster det?

Du kan altid modtage et tilbud fra os. Enten ved at ringe til os på telefon 49 21 02 38, eller ved at udfylde vores tilbudsformular.

Når du udfylder vores tilbudsformular, modtager du et uforpligtende tilbud på dit projekt, hvorefter vi ringer dig op og aftaler nærmere.

Prisen varierer alt efter hvilken og hvor stor en type opgave der skal udføres.

Medlem af danske kloakmestre

Hos Ejv. Larsen og søn har vi stor fokus på de rette faglige kompetencer indenfor vores fagområde.

Derfor er vi også medlem af Danske kloakmestre, som er Danmarks største brancheforening for autoriserede kloakmestre.

Dette betyder at vi altid har de rette efteruddannelser, har kendskab til de nyeste produkter inden for vores kloakarbejde, og ved hvordan de korrekte og mest effektive arbejdsmetoder benyttes.

Vi har kvalitet og kunden i fokus, så du er sikker på at du altid får det bedste og mest holdbare resultat.

Samtidig er vi som medlemmer af Danske Kloakmestre, også dækket af en garantiordning.

Det betyder, at du som kunde altid er dækket hvis det arbejde der er blevet udført er mangelfuldt.

Det er en sikkerhed for dig som kunde, hvor du bliver dækket for op til 50.000 kr. på kloakarbejde.

Nedenfor kan du se, hvilke byer vi dækker. Vi udfører autoriseret kloakarbejde i alle disse byer, områder og oplandet til disse.